Menu

Limousine huren

Een limousine huren is gegarandeerd een onvergetelijk onderdeel van die speciale dag of dat bijzondere evenement. Het is met recht een opzienbarende verrassing als bijvoorbeeld onze Lincoln Stretch Limousine in stijl voor komt rijden. Deze bijna 9 meter lange wagen, uitgerust met een comfortabele, luxueuze rondzit, biedt ruim plaats aan 8 Very Important Persons!

Een ware beleving

Een limousine is meer dan een auto: het is Een Beleving. Leun ontspannen in de lederen bekleding, desgewenst met een hapje en een drankje uit de minibar. Staar naar de sterrenhemel terwijl u een aangenaam muziekje beluistert uit het hoogwaardige audiosysteem. Liever een film via de flatscreen, of een dvd’tje kijken? Een rit in een limousine is het Ultieme Genieten. Bijna jammer dat uw privacy gewaarborgd is door de getinte ruiten. In onze limousines wilt u gezien worden!

Ik wil graag een offerte

Een limousine huren voor het bedrijf

Wat is de gelegenheid waarvoor u een limousine wilt huren? De jubilaris die uw bedrijf al 25 of 40 jaar trouw heeft gediend? Het afscheid van de directeur of de ontvangst van belangrijke gasten voor een bedrijfsbezoek? Misschien een incentive voor bijzondere prestaties van medewerkers. Of bijvoorbeeld een spectaculaire start van een event. Een limousine geeft cachet aan elke gelegenheid.

Alle égards

Een zorgvuldig geselecteerde, vakbekwame chauffeur is ook de representatieve, vriendelijke gastheer of gastvrouw. Hij of zij behandelt uw gasten met alle égards en onderstreept daarmee dat warme gevoel van speciaal-zijn. Dat versterkt de band met u en uw bedrijf of organisatie.

Niet alleen bij deze bijzondere gelegenheid. Maar elke dag.

Een limousine huren voor particulieren

Een limousine huren voor een vrijgezellenfeest of een bruiloft: daarmee scoort u gegarandeerd bij familie en vrienden. En stelt u zich even uw ouders voor, als zo’n iconische wagen bij hen voor de deur stopt op de dag dat ze 40 jaar getrouwd zijn. Studenten en scholieren uit Ede en Wageningen weten dat een gala onlosmakelijk verbonden is met vervoer per limousine. Of het nu gaat om lustrum, eindexamenfeest of kerst. Een limousine verleent immers elk festijn of evenement extra glamour en glans.

Limousine huren? Offerte aanvragen

Bij deBusSpecialist kunt u terecht voor limousine verhuur voor een scherpe prijs. Vertel ons gerust uw wensen en vraag naar de mogelijkheden. Onder meer vanuit Ede, Wageningen, Renkum, Arnhem, Veenendaal, Rhenen, Barneveld en Apeldoorn rijdt onze chauffeur u graag overal in stijl naartoe. Wat is uw bestemming?

Ik wil graag een offerte