Menu

Referenties

100% positief

We wilden met een groep van zo’n 40 mensen naar het buitenland en hadden vervoer nodig naar en van Schiphol. We hebben bij drie maatschappijen offertes opgevraagd. DeBusSpecialist sprong er in alle opzichten gunstig uit. Letterlijk per ommegaande kregen we een keurig nette offerte. Daarbij waren ze ook nog eens veel goedkoper dan de andere twee. Dan is de keuze niet moeilijk.

We kenden deBusSpecialist niet. Maar de ervaringen zijn 100% positief. We vertrokken ’s nachts om 4 uur vanuit Nijmegen naar Schiphol. Een lastig tijdstip, maar de chauffeur was er ruim van tevoren en goed voorbereid. Hij wist bijvoorbeeld precies waar hij in de buurt moest parkeren en wie de contactpersoon was. We vertrokken keurig op tijd en hij bracht ons met een rustig gangetje tot voor de deur op Schiphol. Terug moesten we op het vliegveld wel even zoeken naar de bus. Maar dat was het enige minpuntje.

De betaalbare prijs is natuurlijk van belang. En het feit dat afspraken netjes worden nagekomen. Maar het meest waren we onder de indruk van het optreden van de chauffeurs. Allebei alleraardigst, vriendelijk, behulpzaam, contactvaardig. En representatief. Twee mensen die weten wat klantvriendelijkheid is.’

Leo Preusting, voorzitter Vereniging Vrienden van The Wasps, rugbyclub in Nijmegen


Service, snelheid en prettig contact

Bij Obsession werken we al enige tijd samen met deBusSpecialist. We schakelen ze bijvoorbeeld in om gasten van onze opdrachtgevers van kantoor of hotel naar een evenementenlocatie te vervoeren.

Mijn ervaringen met deBusSpecialist zijn zeer prettig. De bussen zijn comfortabel, schoon en netjes. De chauffeurs zijn vriendelijk, het contact met de maatschappij is prettig en de service is altijd goed. En snel! Binnen 24 uur kan ik altijd een reactie verwachten.

Dat waardeer ik misschien nog wel het meest. In mijn vak dient er altijd snel worden geschakeld. Dan is het heel fijn als je werkt met partijen die ook snel schakelen voor jou.’

Amber Fleury, Eventmanager Obsession Evenementen & Communicatie


Laagste prijs

Ik zat in de organisatie voor een personeelsfeest voor de vestigingen van Webhelp in Ede en Nijmegen. De feestlocatie was in Veenendaal. Voor het vervoer van onze mensen uit Nijmegen heb ik offertes opgevraagd via een vergelijkingssite. De offerte van deBusSpecialist sprong er positief uit in prijs. Het scheelde zoveel dat de keuze niet moeilijk meer was.

De bus was lekker op tijd en zag er goed uit. Superstrak. De chauffeur was vriendelijk, een nette man. Op de terugweg maakte hij een lichtelijk gehaaste indruk, vanwege de volgende afspraak die wachtte. Maar verder ben ik tevreden. Een keurige afhandeling.’

Tom Theloosen, Teammanager Webhelp Nederland


Wij hebben genoten

Namens ons hele gezin willen wij u de complimenten geven voor een fijne bus trip ivm met ons 60 jarig huwelijks jubileum. Jl donderdag 11 april.
De chauffeur Gerben van Ree is een perfecte chauffeur en verstaat zijn vak goed. Hij is een fijn en gezellig persoon. Mochten wij nog eens een dergelijk reisje maken, willen wij zeker door hem gereden worden. Dank daarvoor.

Hartelijk dank voor de goede samenwerking.

Wij hebben genoten.

De hartelijke groeten van ons hele gezin, Maria Reinders.


Volledig ontzorgd

Ik wilde een bus huren om het voetbalteam van onze zoon naar een kampioensuitwedstrijd te vervoeren. Ik had geen idee welke aanbieder ik moest hebben en wat me dat zou gaan kosten. Bij deBusSpecialist was een mailtje voldoende voor een aanbieding die in één keer goed was, en werd ik volledig ontzorgd.

Het meest viel ons het gemak op waarmee het werd geregeld. En de snelheid. Een mailtje, een passend voorstel met een prima prijs, een akkoord en de bus stond klaar. Omdat het geen dingen zijn die je dagelijks regelt, is het fijn als je zo wordt ontzorgd.

Mijn zoon en zijn team zijn overigens kampioen geworden. Dus alles klopte, die dag!’

(Anoniem)