Touringcar huren voor bedrijf of school? deBusSpecialist! Menu

Touringcar huren

Een touringcar huren doet u misschien niet iedere dag. Dat hoeft ook niet. Want of het nu gaat om eenmalige ritten voor speciale gelegenheden, of bijvoorbeeld dagelijks pendelvervoer van uw medewerkers naar en van kantoor: we regelen het in één keer goed. Een telefoontje of mailtje volstaat om het netjes voor u in orde te maken. Helemaal volgens uw wensen. Natuurlijk denken we ook graag mee. Desgewenst komen we daarvoor naar u toe.

Ik wil graag een offerte

Touringcar huren voor bedrijven

Blijk van waardering voor uw medewerkers: een knallend personeelsfeest! Of misschien een aantrekkelijk bedrijfsuitje, een mooie incentivereis? De Bob van deBusSpecialist rijdt wanneer u een touringcar wilt huren, dus er kan gerust een wijntje of biertje worden gedronken. Iedereen komt gegarandeerd veilig thuis. Met zijn allen comfortabel en zorgeloos met de touringcar bus: dat verbindt. Sfeervol onderdeel van het programma. De stemming zit er meteen in!

Evenement en congres

Het evenement of congres is tot in de puntjes geregeld. Nu het vervoer nog. Ook dat moet klasse hebben en positief uitstralen op uw bedrijf. Want natuurlijk wilt u uw gasten in stijl naar de bestemming brengen, met alle égards.

Touringcar bus huren

Wat dacht u van een touringcar bus huren voor een bijzondere gelegenheid of een vip bus huren met chauffeur? Met desgewenst uw bedrijfsnaam erop en alle mogelijke (extra) luxe aan boord? Koffie- en theebar, koelkast, dvd-speler, airco, toilet. Noem maar op. Wilt u een touringbus huren? U treft hierin zijdelings verstelbare stoelen voor extra brede plaatsen. Eventueel opgesteld in treinzit, met een tafeltje ertussen. Smaakvol vervoer, ook voor de meest verwende gast. Uw vakbekwame chauffeur rijdt niet alleen uitstekend, maar is daarnaast een representatieve gastheer of gastvrouw, ook voor een luxe touringcar kunt u ons dus inhuren!

Touringbus huren prijs

Een touringbus huren en benieuwd naar de prijs? U kunt bij ons gemakkelijk een offerte aanvragen. Onze prijzen baseren wij op groepsgrootte en zijn afhankelijk van het afgesproken programma. Wij raden u aan om ruim van te voren een offerte aan te vragen voor de gewenste periode en route. Tevens kunnen wij u ook adviseren omtrent routes, dagtochten en sfeervolle programma’s.

Touring car huren voor onderwijs of sportvereniging

Een schoolreisje, excursie of een bezoek aan museum, theater of concert. Er zijn tal van culturele en educatieve redenen om met grotere of kleine groepen leerlingen of studenten op stap te zijn. Maar ook de open dagen of bijvoorbeeld een gala zijn uitstekende gelegenheden om met zijn allen lekker zorgeloos per bus te reizen. Net als de uitwedstrijden. Een touring car huren is dus veilig en betaalbaar, comfortabel en gezellig!

Veilig, comfortabel, volledig uitgerust en betaalbaar met touringcar verhuur

Voorop staat natuurlijk veiligheid. Onze goed opgeleide chauffeurs volgen regelmatig cursussen en bijscholingen op het gebied van de verkeersveiligheid. Ze nemen geen enkel risico en weten met elke groep om te gaan. Touringcar verhuur van deBusSpecialist voldoen uiteraard aan de hoogste eisen. Qua veiligheid én comfort. Ze zijn standaard goed uitgerust met onder meer toilet, koelkast, verstelbare rugleuning en voetsteunen, airco, dvd-speler. En dat alles tegen aantrekkelijke tarieven.

Duurzaam rijden in een touringcar bus

DeBusSpecialist biedt duurzaam vervoer. Daar onderscheiden we ons mee. Sterker: we zijn er behoorlijk uniek in. Er zijn nog geen elektrische touringcars op de markt. Dat is jammer, want er is in toenemende mate vraag naar. Wel rijden onze bussen CO2-arm of CO2-beperkt. En hebben we bijvoorbeeld taxi-busjes op groen gas en elektrische taxi’s.

Maar wilt u een touringcar bus huren en is uw hart (net als dat van ons) groen? Omdat u zich net als deBusSpecialist bewust bent van uw verantwoordelijkheid voor ons aller leefomgeving? Dan bent u bij ons op de juiste plek. De directie committeert zich aan de ISO 140001 Milieunorm.

Touringcar huren? Vraag een offerte aan

Wilt u een touringcar huren of misschien toch een midibus huren? Vraag meteen even een offerte aan. Dan is het maar geregeld ook. We proberen zo snel mogelijk te antwoorden! Heeft u nog vragen of wilt u graag dat we onze jarenlange ervaring inzetten om met u mee te denken? Neem dan contact met ons op

Ik wil graag een offerte