> Touringcar huren voor bedrijf of school? deBusSpecialist! > Menu

Touringcar huren

Een touringcar huren doet u misschien niet iedere dag. Dat hoeft ook niet. Want of het nu gaat om eenmalige ritten voor speciale gelegenheden, of bijvoorbeeld dagelijks pendelvervoer van uw medewerkers naar en van kantoor: we regelen het in één keer goed. Een telefoontje of mailtje volstaat om het netjes voor u in orde te maken. Helemaal volgens uw wensen. Natuurlijk denken we ook graag mee. Desgewenst komen we daarvoor naar u toe.

Ik wil graag een offerte

Touringcar huren voor bedrijven

Personeelsfeest, bedrijfsuitje, incentivereis

Blijk van waardering voor uw medewerkers: een knallend personeelsfeest! Of misschien een aantrekkelijk bedrijfsuitje, een mooie incentivereis? De Bob van deBusSpecialist rijdt, dus er kan gerust een wijntje of biertje worden gedronken. Iedereen komt gegarandeerd veilig thuis. Met zijn allen comfortabel en zorgeloos met de bus: dat verbindt. Sfeervol onderdeel van het programma. De stemming zit er meteen in!

Evenement en congres

Het evenement of congres is tot in de puntjes geregeld. Nu het vervoer nog. Ook dat moet klasse hebben en positief uitstralen op uw bedrijf. Want natuurlijk wilt u uw gasten in stijl naar de bestemming brengen, met alle égards.

VIP Touringcar huren

Wat dacht u van een VIP touringcar voor de gelegenheid? Met desgewenst uw bedrijfsnaam erop en alle mogelijke (extra) luxe aan boord? Koffie- en theebar, koelkast, dvd-speler, airco, toilet. Noem maar op. Zijdelings verstelbare stoelen voor extra brede plaatsen. Eventueel opgesteld in treinzit, met een tafeltje ertussen. Smaakvol vervoer, ook voor de meest verwende gast. Uw vakbekwame chauffeur rijdt niet alleen uitstekend, maar is daarnaast een representatieve gastheer of gastvrouw.

Ik wil graag een offerte

Touringcar huren voor onderwijs of sportvereniging

Een schoolreisje, excursie of een bezoek aan museum, theater of concert. Er zijn tal van culturele en educatieve redenen om met grotere of kleine groepen leerlingen of studenten op stap te zijn. Maar ook de open dagen of bijvoorbeeld een gala zijn uitstekende gelegenheden om met zijn allen lekker zorgeloos per bus te reizen. Net als de uitwedstrijden. Veilig en betaalbaar. Comfortabel. En gezellig!

Veilig, comfortabel, volledig uitgerust en betaalbaar

Voorop staat natuurlijk veiligheid. Onze goed opgeleide chauffeurs volgen regelmatig cursussen en bijscholingen op het gebied van de verkeersveiligheid. Ze nemen geen enkel risico en weten met elke groep om te gaan. De touringcars van deBusSpecialist voldoen uiteraard aan de hoogste eisen. Qua veiligheid én comfort. Ze zijn standaard goed uitgerust met onder meer toilet, koelkast, verstelbare rugleuning en voetsteunen, airco, dvd-speler. En dat alles tegen aantrekkelijke tarieven.

Ik wil graag een offerte

Duurzaam rijden

DeBusSpecialist biedt duurzaam vervoer. Daar onderscheiden we ons mee. Sterker: we zijn er behoorlijk uniek in. Er zijn nog geen elektrische touringcars op de markt. Dat is jammer, want er is in toenemende mate vraag naar. Wel rijden onze bussen CO2-arm of CO2-beperkt. En hebben we bijvoorbeeld taxi-busjes op groen gas en elektrische taxi’s.

Maar wilt u een touringcar huren en is uw hart (net als dat van ons) groen? Omdat u zich net als deBusSpecialist bewust bent van uw verantwoordelijkheid voor ons aller leefomgeving? Dan bent u bij ons op de juiste plek. De directie committeert zich aan de ISO 140001 Milieunorm.

Touringcar huren? Vraag een offerte aan

Vraag meteen even een offerte aan. Dan is het maar geregeld ook. En snel! Op werkdagen krijgt u binnen 4 uur een offerte in uw mailbox. Hebt u nog vragen of wilt u graag dat we onze jarenlange ervaring inzetten om met u mee te denken? Ook dan reageren we snel.

Ik wil graag een offerte