Een luxe touringcar huren voor een speciale dag | De Busspecialist Menu

Luxe touringcar

Een luxe touringcar kunt u huren voor speciale gelegenheden. Denk bijvoorbeeld aan ritten naar een evenement met collega’s of een compleet verzorgde dagrit voor een onvergetelijk uitje. Wij brengen u en uw gezelschap naar de mooiste plekken in Nederland in stijl en  denken ook graag met u mee. Desgewenst komen we daarvoor naar u toe.

Vrijblijvende offerte opvragen

Luxe bus huren

U kunt voor verschillende evenementen een luxe bus huren bij de Busspecialist. Een luxe touringcar is het ideale vervoer om van locatie naar locatie gereden te worden. Bij ons kunt u rekenen op betrouwbaarheid, veiligheid en bekwame en ervaren buschauffeurs. U kunt genieten van een compleet zorgeloze dag door een van onze dag tourtjes te kiezen of geef zelf invulling aan uw dag. Wij zorgen ervoor dat alles naar wens verloopt en komen indien gewenst graag langs om samen een dag uit te werken.

Luxe touringcar huren

Een luxe touringcar huren, voorzien van alle gemakken. Mobiel comfort. Wij zorgen voor een koffie- en theebar, dvd spelers, comfortabele stoelen opgesteld in treinzit bijvoorbeeld met een tafel ertussen. Wij kunnen er desgewenst ook voor zorgen dat de bus wordt bestickerd met uw bedrijfsnaam. Onze chauffeurs rijden u comfortabel door heel Nederland. 

Luxe bus huren 9 personen

Een luxe bus kunt u al huren vanaf 9 personen. Wij bieden ook midi bussen aan voor kleinere gezelschappen van 9 tot 30 personen. De bussen zijn door hun compacte formaat makkelijk in te zetten op lastiger bereikbare plekken en smalle straten. We bieden u en uw medereizigers een comfortabele reis. Geniet van verstelbare rugleuningen, voldoende beenruimte, voetsteunen en een prachtige audio installatie. Wij kunnen u en uw passagiers van deur tot deur ophalen en terug brengen. Daarmee biedt u uw medereizigers zonder eigen vervoer extra service. Dat kan door heel Nederland. Zo kunt u een touringcar huren in Utrecht, Nijmegen, Amersfoort, Arnhem of Apeldoorn! Wij staan voor u klaar. 

Luxe busje huren bij De Busspecialist

Wilt u direct een luxe busje huren voor verschillende doeleinden? Een bedrijfsevenement, zakenreis, bedrijfsfeest of heeft u andere wensen? Wij regelen het! Bussen huren voor 20 personen, 15 personen of een grote groepen een touringcar huren voor 50 of 80 personen? U kunt meteen een aanvraag doen op een van onze luxe touringcars. Neem vrijblijvend contact met ons op, en wij maken een offerte voor je op! 

Vrijblijvende offerte opvragen