15 persoons bus huren | Comfortabel met De Busspecialist Menu

15 persoons bus huren

Wanneer u een bus voor een grote groep nodig heeft kan een 15 persoons bus huren de geschikte oplossing zijn. Compacter dan een touringcar maar ideaal voor een wat kleinere groep. En ook financieel voordeliger dan een touringcar. Heeft u vragen met betrekking tot het huren van een 15 persoons bus? Of heeft u wellicht andere vragen over uw reis? Neem dan gerust contact met ons op. Wij helpen u graag verder!

Vrijblijvende offerte aanvragen

15 persoons bus huren bij deBusSpecialist

Een 15 persoons bus huren bij deBusSpecialist wordt absoluut een geweldige ervaring. Niet alleen om onze standaard dienstverlening maar ook omdat wij graag uw persoonlijke wensen meenemen in de reis. 100% klanttevredenheid staat bij ons op nummer 1 en daar gaan we voor. Onze bussen zijn allen voorzien van ruimte en comfort. Ze zijn standaard goed uitgerust met onder andere de volgende faciliteiten: 

  • Toilet 
  • Koelkast
  • Verstelbare rugleuning en voetsteunen
  • Airco
  • Dvd-speler

Daarnaast zijn ze ook nog eens rolstoeltoegankelijk. Het zal u dan ook aan niks ontbreken. Mocht u verder nog wensen hebben dan kunnen we dat in overleg afstemmen. 

Bus huren met chauffeur 15 personen

Naast dat een 15 persoons bus veel comfort biedt, is het ook een ideale optie voor een flexibele reisplanning. Zo kunt u zelf de verhuurperiode aanpassen aan uw specifieke behoeften. Zo kan u uw reis op maat maken en echt genieten van de geplande activiteiten. Wel zo fijn! Bij ons kunt u een bus huren met chauffeur voor 15 personen. 

Kostenbesparend

Zoals eerder al gemeld is een 15 persoons bus een voordelige keuze. Onze tarieven zijn scherp en we zorgen ervoor dat u van een betaalbare reis kunt genieten. Wilt u vooraf graag een overzicht van de kosten? Dat kan door middel van het aanvragen van een offerte. Wij geven u dan een specifiek overzicht van de verwachte kosten.

Gemak en gezelligheid tijdens uw reis

Onze chauffeur brengt u en uw reisgezelschap op een veilige manier naar uw bestemming. U kunt tijdens de reis genieten van een biertje of een wijntje wanneer u dat wilt. Zo bent u al voordat u op de bestemming aankomt helemaal in de sfeer. Dat is het gemak van deBusSpecialist! Wij beschikken ook over bussen voor 19 personen of 35 personen

Vrijblijvende offerte aanvragen