Touringcar huren 19 personen | De Busspecialist Menu

Touringcar huren 19 personen

Heeft u een evenement of een ander leuk uitje op de planning staan? Een touringcar huren voor 19 personen is ideaal voor kleinere groepen. Waar u ook heen gaat met onze aangename uitgevoerde bussen, bezorgen wij groepen een comfortabele reis.

Vrijblijvende offerte opvragen

Touringcar voor 19 personen

De BusSpecialist heeft voor elk groepsaantal een passende bus beschikbaar. Onze bussen beschikken over verschillende faciliteiten, zodat u samen met de groep op een fijne manier de reis beleeft. Denk hierbij bijvoorbeeld aan thee- en koffiebar, verstelbare stoelen en voldoende beenruimte. Ook zijn onze touringcars rolstoeltoegankelijk. Zo zorgen wij dat het voor iedere reiziger mogelijk is om deel te nemen aan de busreis. Wij denken graag mee over de wensen van de groep.

Bus huren voor 19 personen met chauffeur

Wanneer u kiest voor een bus voor 19 personen, dan verzorgt een van onze chauffeurs uw reis naar bestemming. Tijdens de reis is de chauffeur jullie gastheer of vrouw en staat de hele dag voor de groep klaar, zodat u zich nergens zorgen over hoeft te maken. Onze chauffeurs vinden veiligheid het allerbelangrijkste en volgen regelmatig een training voor de verkeersveiligheid.

Een dagje uit met onze bus

Of het nu gaat om een congres, zakelijk evenement, een schoolreisje of een bezoek aan een museum, wij hebben altijd een passend uitje. Heeft u al een kijkje genomen in onze dagtochtengids? Hierin vindt u ons aanbod dagarrangementen, waaruit u een keuze kunt maken. Maar dit hoeft niet! Mocht het zo zijn dat u wel ideeën heeft, maar weet u niet of dit mogelijk is? Wij denken met u mee voor een leuk uitstapje.

Vraag een offerte aan

Wilt u graag meer informatie over een touringcar huren voor 19 personen? Vraag dan bij ons vrijblijvend een offerte aan. Wij informeren u graag over ons aanbod, onze tarieven en alle verschillende mogelijkheden die wij aan u kunnen bieden. Ontdek samen met ons hoe wij voor u de leukste reis met een touringcar voor 19 personen kunnen samenstellen. Wanneer u kiest voor een touringcar huren voor 19 personen, kunt u uitstekende service en jarenlange ervaring verwachten. We spreken u graag!

Vrijblijvende offerte opvragen