Midibus rolstoeltoegankelijk | De Busspecialist Menu

Midibus rolstoeltoegankelijk

Bent u op zoek naar een rolstoeltoegankelijke bus, maar bent u met een kleiner gezelschap? Ook dit behoort bij ons tot de mogelijkheden! Onze midibus is rolstoeltoegankelijk. Wanneer u met een kleiner gezelschap wilt reizen, kunt u gebruikmaken van een midibus. Deze bussen zijn wat kleiner dan de grote touringcar, maar de midibussen zijn wel net zo comfortabel als een grote bus. Zo komt u toch ontspannen aan op de bestemming.

Ik wil graag een offerte

Midibus vanaf 9 personen

U kunt al vanaf negen personen gebruik maken van een van onze midibussen. Daarnaast bereiken deze bussen veel makkelijker de wat lastigere bestemmingen. De midibus is een ideale oplossing wanneer u een oude stad wilt bezoeken. De midibussen zijn niet alleen geschikt voor een uitje naar een museum of een stad, maar ook voor zakelijke uitjes zoals verschillende evenementen en beurzen.

Toegankelijk busvervoer voor uw uitje

Reist u met een groep gebonden aan een rolstoel of slecht ter been, dan kan de groep gemakkelijk gebruikmaken van de midibus. De midibussen zijn uitgerust met rolstoelvriendelijke plaatsen en een hydraulische lift die het instappen vergemakkelijkt. Wanneer u kiest voor een minibus is een verzamelpunt niet nodig, wij hebben de mogelijkheid om u te vervoeren van deur tot deur. Daardoor ontzorgt u de gasten die niet beschikken over een auto of ander eigen vervoer

Onze midibussen zijn van alle gemakken voorzien

Onze minibussen zijn uitgevoerd met onder andere tv/dvd-speler,airconditioning, verstelbare rugleuningen, voetsteunen, veiligheidsriemen en voldoende beenruimte. Op deze manier reizen alle reizigers op een comfortabele manier. Ook bevatten de midibussen voldoende ruimte voor meegenomen bagage of andere benodigdheden. Mochten u en uw groep in meer stijl willen reizen, dan is het ook mogelijk om een van onze luxe touringcars te huren. 

Meer informatie over onze midibussen

Bent u benieuwd naar wat wij voor u kunnen betekenen en wat de mogelijkheden zijn voor een rolstoeltoegankelijke midibus? Heeft u nog vragen over onze midibussen of bent u benieuwd naar onze tarieven? Wij denken graag met uw wensen mee. Vraag vrijblijvend een offerte aan en wij stellen voor u een offerte op. U kunt bij ons terecht voor rolstoeltoegankelijke touringcars en midibussen. Wij beschikken ook over touringcars voor 19 personen.

Ik wil graag een offerte