Bus huren 20 personen | De Busspecialist ontzorgd Menu

Bus huren 20 personen

Op zoek naar een kleine bus die je van A naar B brengt? Zoek niet verder. Bij deBusSpecialist hebben we speciale bussen voor 20 personen. Je geniet hierbij van hetzelfde comfort als je wellicht van een grote bus gewend bent, maar betaalt een lagere prijs. Speciale wensen voor uw reis? Geef het aan ons door. Dan maken wij een plan op maat!

Vrijblijvende offerte aanvragen

20 persoons bus huren bij deBusSpecialist

Bij deBusSpecialist snappen we dat je niet te veel wilt betalen voor het huren van een bus. En al helemaal niet als die bus half gevuld is. Daarom hebben wij verschillende formaten bussen waaronder dus ook een 20 persoons bus. Ideaal voor als je met een groep op reis gaat maar je niet genoeg personen mee hebt om een grote bus vol te krijgen. 

Voor een ontspannen reis

Wanneer je kiest voor een reis met deBusSpecialist weet je dat het een ontspannen reis gaat worden. Leun lekker achterover of heb leuke gesprekken met vrienden terwijl onze ervaren buschauffeur jou en je gezelschap naar je bestemming brengt. Onze bussen zijn zeer comfortabel en ruim ingericht waardoor je echt ontspannen rest. 

20 persoons bus huren voor een festival of bedrijfsfeest?

Ga je binnenkort naar een festival of organiseer je een bedrijfsfeest? Wellicht dat een 20 persoons bus huren dan wat voor jou is. Zeker wanneer je met een groep van of onder de 20 personen reist kan dit een goede keuze zijn. Onze chauffeur zorgt er in ieder geval voor dat je tijdig op je bestemming aankomt en indien gewenst ook weer opgehaald wordt. Overige uitjes waarvoor onze bussen worden ingezet zijn onder andere:

  • Schoolreisjes
  • Excursies
  • Congres
  • Voetbalwedstrijden

Waar je ook heen gaat of voor welk evenement het ook is, Utrecht, Arnhem Nijmegen of Barneveld bijvoorbeeld. DeBusSpecialist zorgt dat je er komt!

Speciale wensen voor je reis?

Heb je bijzondere wensen voor je reis? Geef het door! Wij bij deBusSpecialist doen er graag alles aan om jouw reis zo goed mogelijk te organiseren. We horen dan ook graag wat je wensen voor jouw reis zijn. Samen gaan we kijken hoe we het tot een succes kunnen maken. Ook wanneer je advies wil kan je ons bereiken. We denken graag mee!

Vraag een offerte aan bij deBusSpecialist

Voordat je definitief een bus bij ons huurt, wil je waarschijnlijk eerst weten wat dat gaat kosten. Je kan in dat geval geheel vrijblijvend een offerte bij ons aanvragen. In die offerte geven we je een overzicht van de kosten van jouw rit. Op die manier sta je achteraf niet voor verrassingen en weet je precies wat je kan verwachten. 

Vrijblijvende offerte aanvragen