Touringcar Utrecht | de BusSpecialist | Comfortabel & Veilig Menu

Touringcar Utrecht

Bent u voor een evenement op zoek naar een touringcar in Utrecht? Bijvoorbeeld voor een bedrijfsuitje, schoolreisje of een ander speciaal evenement? De Bus Specialist is uw touringcar specialist voor Utrecht en omgeving. Of u nou een touringcar nodig heeft voor een eenmalige rit of meerdere ritten, ons professionele en ervaren team staat met plezier voor u klaar. Wij denken graag met u mee en bedenken altijd een passende oplossing voor elk evenement. Boek nu uw touringcar in Utrecht!

Vrijblijvende offerte aanvragen

Touringcar huren Utrecht

Een touringcar huren in Utrecht bij De Bus Specialist. Wanneer u bij ons een touringcar huurt in Utrecht bent u verzekerd van een plezierige rit, waarbij u van alle gemakken wordt voorzien. Onze touringcar bussen zijn naast heerlijke brede comfortabele stoelen ook voorzien van een koffie- en theebar, koelkast, airco, toilet, dvd-speler en nog veel meer! Wilt u een touringcar huren in Utrecht? Kies dan voor De Bus Specialist.

De Bus Specialist

De Bus Specialist is uw ideale partij voor personenvervoer. Van kleine tot grote groepen. Van jong tot oud. Voor een particulier, school of zakelijk evenement. Van een functionele tot een uiterst luxe rit. Wij hebben voor elke gelegenheid passend vervoer. Onze ritten zijn altijd comfortabel, representatief en veilig. Wij rijden ook zo veel mogelijk CO2-arm of CO2-beperkt en dragen ons steentje bij aan een beter milieu.

Touringcar Utrecht huren: voor een scherp tarief

Een touringcar in Utrecht huren? Tegen een aantrekkelijk tarief? Bij ons vindt u het juiste vervoermiddel, tegen een scherp tarief met de beste voorwaarden. Onze touringcar bussen worden uiterst goed onderhouden, voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en onze chauffeurs zijn zeer ervaren en representatief. Dit alles om jouw reis zo veilig en comfortabel mogelijk te laten verlopen. Daarnaast zijn onze touringcar bussen ook nog eens rolstoel vriendelijk. Geef dit tijdens het huren van uw touringcar in Utrecht aan.

Neem contact op

Bent u benieuwd geworden naar onze touringcar bussen? Of bent u benieuwd geworden naar onze midibussen of limousines? Vraag geheel vrijblijvend een offerte op. U kunt bij ons terecht voor de verhuur van touringcars in Barneveld of de verhuur van touringcars in Apeldoorn. Heeft u nog vragen of wenst u meer informatie? Neem gerust contact op met onze klantenservice. Wij beantwoorden graag uw vragen. U kunt ons telefonisch bereiken op kantoordagen op telefoonnummer 088 – 655 77 88.

Vrijblijvende offerte aanvragen