Touringcar huren Apeldoorn | De Busspecialist Menu

Touringcar huren Apeldoorn

Zoekt u een zorgeloos en comfortabele manier van transport voor een bedrijfsuitje, dagje uit met uw familie of een andere gelegenheid? Een touringcar huren in Apeldoorn kan bij de Busspecialist. Wij zorgen ervoor dat uw dagtocht volledig aan uw wensen voldoet. Of het nu gaat om een schoolreis, dagtocht of meerdaagse reis. Wij beschikken over een uitgebreid aanbod aan touringcars voor uw reis.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Touringcar Apeldoorn

Onze touringcars zijn uitgerust met moderne en comfortabele voorzieningen om ervoor te zorgen dat uw reis zo aangenaam mogelijk verloopt. Onze touringcars zijn rolstoeltoegankelijk. Zo kan iedereen moeiteloos deelnemen aan de tocht. Heeft u speciale wensen? Bespreek ze gerust met ons!

Touringcar Apeldoorn huren

Bent u van plan een touringcar in Apeldoorn te huren bij de Busspecialist, dan kunt u rekenen op totale ontzorging. Bij ons zijn professionele chauffeurs altijd inbegrepen. Onze chauffeurs zijn ervaren en zorgen voor een veilige en vlotte rit. Zo kunt u ontspannen genieten van de reis. Of dat nou met een groep vrienden, familieleden of collega’s meeneemt, onze chauffeurs staan voor uw klaar om u naar uw bestemming te brengen,

Touringcars inclusief chauffeur

Wij bieden u een ruime keuze aan touringcars aan in diverse formaten en voor diverse groepen. Een bus huren voor 30 personen, 35 personen, 50 personen of een touringcar voor wel 80 personen. Wij hebben voor elke situatie de perfecte touringcar beschikbaar. Tevens zijn we erg flexibel in het afstemmen van de reisplanning op uw wensen en behoeften. We denken graag mee om uw dag op maat samen te stellen.

Touringcar huren in Apeldoorn

We regelen graag alles tot in de puntjes voor u wanneer u besluit om een touringcar in Apeldoorn te huren. Naast het meedenken over diverse routes kunnen we ook cateringmogelijkheden en diverse excursies met je bespreken.  Zo wordt uw reis met onze touringcar in Apeldoorn een onvergetelijke ervaring!

Contact opnemen

Wil je graag een touringcar huren in Apeldoorn? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. Wij stellen graag een offerte voor u op op maat. U kunt bij ons ook terecht voor de verhuur van touringcars in Barneveld, Arnhem en Nijmegen

Vrijblijvende offerte aanvragen