Touringcar huren in Arnhem | De Busspecialist Menu

Touringcar huren Arnhem

Bent u van plan om een touringcar te huren in Arnhem voor een bedrijfsuitje, schoolfeest of ander evenement? De BusSpecialist is dé expert in touringcarverhuur voor Arnhem en omgeving. Of u nu een enkele rit of meerdere ritten nodig heeft, ons professionele en ervaren team staat graag voor u klaar. We denken met u mee en vinden altijd een passende oplossing voor elk evenement. Vraag direct een vrijblijvende offerte aan.

Vrijblijvende offerte aanvragen

Touringcar Arnhem

Bij ons kunt u terecht voor het huren van een touringcar in Arnhem. Wanneer u bij ons een touringcar huurt, bent u verzekerd van een plezierige rit waarbij u van alle gemakken wordt voorzien. Onze chauffeurs rijden u graag van punt A en B, en terug! Onze touringcars hebben heerlijk brede comfortabele stoelen en zijn uitgerust met een koffie- en theebar, koelkast, airconditioning, toilet, dvd-speler en nog veel meer! U kunt touringcars huren voor 30 personen, touringcars voor 60 personen en touringcars voor 80 personen.

Touringcar Arnhem huren

Voor personenvervoer, van kleine tot grote groepen, van jong tot oud, voor particuliere, school- en zakelijke evenementen, bent u bij ons aan het juiste adres. Of u nu een functionele of uiterst luxe rit nodig heeft, wij bieden passend vervoer voor elke gelegenheid. Onze ritten zijn altijd comfortabel, representatief en veilig. We streven ook naar CO2-arm of CO2-beperkt rijden om ons steentje bij te dragen aan een beter milieu. U kunt bij ons touringcars huren inclusief chauffeurs.

Maatwerk offertes

U vind bij ons het juiste vervoermiddel tegen een scherp tarief. Wij kijken naar uw wensen en eisen en maken een complete offerte op maat die feilloos aansluit op uw verwachtingen. Onze touringcars worden uitstekend onderhouden, voldoen aan de hoogste veiligheidseisen en onze chauffeurs zijn zeer ervaren en representatief. Alles is erop gericht om uw reis zo veilig en comfortabel mogelijk te maken. Bovendien zijn onze touringcars rolstoelvriendelijk. Geef dit aan bij het reserveren van uw touringcar in Arnhem.

Ontdek onze mogelijkheden

Bent u nieuwsgierig naar de mogelijkheden bij ons of bent u benieuwd naar de prijzen van het huren van een touringcar? Vraag geheel vrijblijvend een offerte aan. Heeft u nog vragen of behoefte aan meer informatie? We staan klaar om uw vragen te beantwoorden.

Vrijblijvende offerte aanvragen