Voordelig een midibus huren incl. chauffeur | De Limospecialist Menu

Midibus huren

Met een kleine groep op pad? Dan is een midibus huren met chauffeur ideaal. Deze is wat kleiner dan een gewone touringcar, maar beschikt wel over alle gemakken die reizen met de bus zo comfortabel maken. Een midi bus huren kan vanaf 9 tot en met 30 personen en pakt vaak een stuk voordeliger uit dan een uitstapje boeken met een grote touringcar. Bovendien zijn onze midibussen door hun compacte formaat ook makkelijk in te zetten voor wat lastiger bereikbare plekken en smalle straten. Ideaal voor bezoeken aan oude stadscentra. Onze midibussen zijn ook rolstoeltoegankelijk

Contact opnemen

Compleet verzorgd op reis

Om het alle reizigers comfortabel te maken, zijn de midi bussen uitgevoerd met airconditioning, verstelbare rugleuningen, voldoende beenruimte, voetsteunen, audioinstallatie, TV/DVD-speler en uiteraard veiligheidsgordels. Omdat u met de midi bus van veel vrijheid geniet, kunnen we ook het vervoer verzorgen van deur tot deur, een verzamelplaats is dan niet nodig. Daarmee biedt u uw passagiers zonder eigen vervoer extra service.

Vervoer op maat

Onze midibussen zijn niet alleen in te zetten voor een gezellig dagje uit naar attractieparken en musea. Ook kleine clubs, schoolklassen, bedrijven en gezelschappen vinden onze midibussen ideaal om naar beurzen, evenementen en wedstrijden te rijden. De bussen bieden verder voldoende ruimte voor meegenomen bagage. Heeft u selecte gezelschappen en gasten die u in stijl wilt vervoeren? Dan is het ook mogelijk een van onze luxe VIP taxibussen, luxe touringcars of een VIP chauffeur te huren, met net wat meer privacy en comfort.

Midi bus huren? Vraag een offerte aan

Graag informeren wij u over de mogelijkheden en aantrekkelijke prijzen van onze midi bus die u kunt huren en touringcar. Vraag meteen even een offerte aan, dan is het maar geregeld ook. We proberen zo snel mogelijk te reageren. Hebt u nog vragen of wilt u graag dat we onze jarenlange ervaring inzetten om met u mee te denken? Neem dan vooral contact met ons op.


Ik wil graag een offerte