VIP chauffeur voor zakelijke afspraken | De Busspecialist Menu

VIP chauffeur

Bent u opzoek naar zakelijk vervoer of heeft u zakelijke relaties in aantocht? Haal ze dan in klasse op door een VIP bus te huren. Onze VIP chauffeurs halen jouw gasten op een comfortabele manier op. Indien gewenst doen wij dit ook discreet. Wij zorgen ervoor dat uw gasten compleet in stijl en op tijd op de gewenste plaats aankomen.

Offerte opvragen

VIP bus huren

Een VIP bus huren kan al vanaf 4 personen. Wij kunnen tot wel 18 personen discreet vervoeren. Als team of club op zoek naar comfortabel vervoer? Wij laten de passagiers genieten in relaxte en verstelbare stoelen. Elke zitplek in in onze Mercedes Sprinter is voorzien van een stroom- en USB aansluiting. Daarnaast beschikken de bussen over voldoende bagage ruimte en zorgt het privacy glas voor privacy van buitenaf.

VIP bus huren zonder chauffeur

Een VIP bus huren zonder chauffeur is bij ons niet mogelijk. Uw ritten door onze VIP chauffeurs laten verzorgen brengt namelijk veel voordelen met zich mee. U komt altijd comfortabel, uitgerust, discreet en in stijl aan op de locatie. Daarnaast zijn al onze chauffeurs voorzien van de juiste certificeringen. Wij kunnen dus een veilige rit garanderen en beschermen uw waardevolle spullen. Een van de grootste voordelen wanneer u een VIP chauffeur huurt, is het feit dat u ongestoord kunt werken. Onze VIP bussen fungeren namelijk ook als discrete vergaderruimte. Daarmee kunt u uw tijd efficiënt indelen en ongestoord werken.

VIP taxi

Efficiënt, veilig en comfortabel van A naar Z gereden worden. Daar zorgen onze VIP chauffeurs voor. In een VIP taxi of VIP bus bent u gegarandeerd van comfortabel vervoer. Bij De Busspecialist kunt VIP busjes huren voor kleinere gezelschappen maar ook een VIP touringcar huren voor een groot gezelschap. Heeft u bijvoorbeeld een teamuitje op de planning staan of een belangrijk evenement? Onze chauffeurs zorgen dat het vervoer feilloos verloopt.

Graag informeren wij u over de prijzen en mogelijkheden van onze VIP chauffeurs en vervoersmogelijkheden. Wij zullen zo snel mogelijk reageren. Heeft u vragen over ons VIP vervoer?  Wij denken graag met u mee. Neem contact met ons op, of vraag vrijblijvend een offerte aan.

Offerte opvragen