Touringcar rolstoeltoegankelijk | De Busspecialist Menu

Touringcar rolstoeltoegankelijk

Gaat u graag met een bus op pad, maar zijn er één of meerdere mensen in uw gezelschap slecht ter been? Dat is voor DebusSpecialist geen probleem. Onze touringcar is rolstoeltoegankelijk. De bussen zijn uitgerust met voldoende rolstoeltoegankelijke zitplaatsen en een hydraulische lift die het instappen vergemakkelijkt. Dit maakt het voor mensen die slecht te been zijn of in een rolstoel zitten, makkelijker om zorgeloos aan een uitje met de bus deel te nemen.

Vrijblijvende offerte opvragen

Een onbezorgde reis met een chauffeur

Voor ons staat een veilige reis stipt bovenaan en onze touringcars voldoen in alle opzichten aan de hoogste veiligheidseisen. Wanneer u een rolstoeltoegankelijke touringcar huurt, wordt de bus gereden door een van onze chauffeurs. Onze chauffeurs zijn goed opgeleid en de kennis van de chauffeurs wordt regelmatig opgefrist door middel van trainingen. Daarnaast zijn de bussen van alle gemakken voorzien. Denk bijvoorbeeld aan: een toilet, koffie-en theebar, koelkast, verstelbare stoelen, voetsteunen, airco en een dvd-speler. Op deze manier reist u comfortabel naar uw bestemming. Ook de buspanelen aan de zijkant van de bussen zijn verwisselbaar. Handig voor een eigen bedrijfsnaam of clublogo op de bus.

Voor ieder uitje

Voor elk uitje of evenement kan je bij DeBusSpecialist een touringcar huren. Wij denken graag met u mee over de invulling van uw uitje. Heeft u al een kijkje genomen in onze dagtochtengids? In deze gids vindt u talloze dagprogramma’s voor de leukste uitjes. Denk bijvoorbeeld aan de Keukenhof Lisse of ga kerstshoppen bij de Intratuin in Duiven. U herkent de rolstoeltoegankelijke uitjes aan het blauwe rolstoellogo. Heeft u een ander idee of een vraag? Neem contact met ons op dan bespreken we samen al uw ideeën. Bij een kleine groep kunt u ook een rolstoeltoegankelijke midibus huren.

Klaar voor de start met de BusSpecialist?

Wilt u graag een rolstoeltoegankelijke touringcar huren? Aarzel niet en neem contact met ons op voor meer informatie over ons aanbod en tarieven. De prijzen worden gebaseerd op groepsgrootte en het dagprogramma. Samen met u ontdekken wij graag al uw wensen voor een onvergetelijk dagje uit! Bent u al zeker van uw keuze? Vraag dan een vrijblijvende offerte aan. Op werkdagen ontvangt u de offerte al binnen vier uur in uw mailbox.

Vrijblijvende offerte opvragen