Gerrit - deBusSpecialist Menu

Gerrit

Dienstbaar, klantvriendelijk, representatief en betrouwbaar met een koninklijk lintje.

In dienst sinds: 2021

Wat maakt jouw werk als touringcarchauffeur zo leuk?

Ik vind het werk als touringcarchauffeur erg leuk, omdat je elke dag andere reizigers in de bus hebt. De ene dag vervoer ik medewerkers die een bedrijfsuitje hebben. Op andere dagen breng ik kinderen naar een pretpark of dierenpark voor een schoolreisje. Wat alle reizigers gemeen hebben, is dat ze altijd vrolijk zijn en veel plezier hebben in de bus. De touringcar lijkt wat dat betreft net een vrolijke, rijdende ‘huiskamer’.

Waarom ben je dit werk gaan doen?

Na een lange carrière als schilder heb ik me enkele jaren gelden laten omscholen tot bus- en touringcarchauffeur. Ik heb een dienstverlenende houding, ik ben klantvriendelijk, representatief en betrouwbaar. Eigenschappen die perfect aansluiten bij het werk als touringcarchauffeur. Door mijn ervaring als chauffeur bij een huisartsenpost en de Nijmeegse Vierdaagse heb ik veel ervaring opgebouwd. De overstap naar de touringcar bij deBusSpecialist was dan ook een kleine en logische stap.

Gerrit heeft in 2019 een koninklijke onderscheiding ontvangen voor zijn bijzondere verdiensten voor de samenleving. Gerrit staat altijd klaar voor anderen. In zijn vrije tijd is hij ondermeer medical steward bij Voetbalvereniging GVVV uit Veenendaal.