> Verschillende soorten voertuigen voor VIP Vervoer - De BusSpecialist > Menu

VIP vervoer

Ons VIP Vervoer is ideaal als er binnenkort een belangrijke klant langskomt of als u hoog bezoek van een bestuurslid, een CEO of misschien wel de burgemeester verwacht. Een normale taxi doet geen eer aan dit bezoek. U wilt de rode loper uitrollen voor deze vips. Daarom kunt u bij DeBusspecialist terecht voor extra luxe vervoer. Bovendien kunt u erop rekenen dat onze privé-chauffeur zich als gastheer ontfermt over uw gasten. Naast comfortabel en stijlvol vervoer naar uw bedrijfspand of woning, wordt uw gast ook met alle egards behandeld zodat u echt indruk maakt op uw hooggeëerd bezoek.

Voertuigen VIP Vervoer

Wij bieden verschillende soorten voertuigen aan voor ons VIP Vervoer. Naast een VIP-taxi, kunt u ook kiezen voor een VIP-bus. Of wat te denken van een heuse limousine?

  • VIP-taxi: als u een VIP-taxi bestelt, dan vervoeren onze representatieve chauffeurs uw gasten in een stijlvolle, comfortabele taxi met geblindeerde ramen om de privacy van uw gasten te waarborgen. Ongeacht de wensen van uw gasten, wij kunnen het uw bezoek bieden.
  • VIP-bus: deze bus is extra lang, dus biedt uw gasten extra veel (been)ruimte. Ook voor alle bagage is meer dan voldoende ruimte in de grote, aparte bagageruimte. Uw bezoek kan gebruik maken van verschillende voorzieningen, zoals een televisie of dvd-speler. Ook beschikt de VIP-bus van DeBusspecialist over een minibar om de reis nog aangenamer te maken. De getinte ramen zorgen voor privacy. Indien er gewerkt moet worden onderweg, kan DeBusspecialist zorgen voor tafels.
  • Limousine huren: Wilt u ervoor zorgen dat de mond van uw gasten openvalt als onze chauffeur hen ophaalt, dan kunt u een limousine huren. DeBusspecialist beschikt over diverse limousines, waaronder bijvoorbeeld De Lincoln Stretch Limousine. Deze limousine van bijna 9 meter beschikt over een rondzit die plaats biedt aan maar liefst 8 personen. De limousine is van alle luxe voorzien, zoals een flatscreen, tv, audio, dvd, airco en bar om te voldoen aan alle wensen van uw gasten. Al deze voorzieningen plus de lederen bekleding en de sterrenhemel, zorgen voor een onvergetelijke ervaring.


Contact met DeBusspecialist

Wilt u meer weten over ons VIP Vervoer? Neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie. DeBusspecialist rijdt in heel Nederland en zelfs daarbuiten. Ontdek onze scherpe tarieven.

Ga naar contact