> Evenementenvervoer | DeBusSpecialist > Menu

Evenementenvervoer

De BusSpecialist verzorgt graag het evenementenvervoer voor u als u binnenkort een evenement organiseert. De BusSpecialist kunt u voor elk evenement in Nederland inschakelen. U kunt online het evenementenvervoer regelen. Is het evenement op korte termijn? Dan kunt u het vervoer het beste regelen door telefonisch contact met ons op te nemen.

Evenementenvervoer met pendelbussen

Voor uw evenementenvervoer zetten wij pendelbussen in. Vanaf bijvoorbeeld het station of parkeerplaats vervoeren wij de bezoekers naar de ingang waar alle pendelbussen de bezoekers laten uitstappen. Om de wachttijd van uw bezoekers zo laag mogelijk te houden rijden we met bussen die beschikken over een zo hoog mogelijke capaciteit. Zo hebben veel van onze pendelbussen plaats voor 80 bezoekers: 40 zit- en 40 staanplaatsen. De bussen hebben grote deuren zodat er snel in- en uitgestapt kan worden. Tevens rijden wij ook met gelede (harmonica) bussen. Naast de hoge capaciteit zijn onze gediplomeerde chauffeurs gespecialiseerd in snel en veilig vervoer van uw bezoekers. Kortom, bezoekers die tevreden zijn bij aankomst en vertrek, bepalen al een groot deel van uw succesvolle evenement!

Voordelen BusSpecialist

De BusSpecialist hanteert zeer voordelige tarieven voor pendelvervoer. Als u pendelvervoer voor uw evenement wilt reserveren, dan krijgt u te maken met één direct aanspreekpunt. Dat is voor u wel zo prettig! Door deze korte lijnen kunnen wij het vervoer snel voor u regelen. U kunt zelf bij ons terecht voor verkeersregelaars en vervoerscoördinatoren.

Totaalaanbod

Bij De BusSpecialist kunt u niet alleen terecht voor pendelvervoer. Wij kunnen u volledig ontzorgen op het gebied van vervoer. Denkt u aan privé vervoer waarbij u geheel ontspannen door onze chauffeur van deur tot deur wordt gehaald en gebracht. Voor zakelijk vervoer bieden wij onze klanten de privacy en de rust om onderweg door te werken of te vergaderen. Zo bespaart u kostbare tijd! Of kijk eens op onze website bij onze bedrijfsuitjes, uiteraard inclusief vervoer! Ook kunt u bij DeBusspecialist  VIP chauffeurs, luxe touringcars en reguliere touringcars huren.
Heeft u nog vragen of wilt u advies over het vervoer van en naar uw evenement? Neem vrijblijvend contact met ons op of vraag of wij bij u langskomen voor advies op maat. Op werkdagen zijn wij tijdens kantooruren bereikbaar op telefoonnummer: 088-6557788. Mailen kan altijd en doet u naar het volgende e-mailadres: info@debusspecialist.nl.Neem contact op met deBusSpecialist

DeBusSpecialist regelt het gewoon! Bij ons heeft u voor alle zaken één vast contactpersoon. Wij denken graag met u mee om uw vervoersbehoefte op doeltreffende wijze in te vullen. Indien gewenst komen wij naar u toe om uw vervoersvragen te bespreken.

Ga naar contact